субота, 18. мај 2019.

Tакмичење из рукомета

11.12.2018. године одржано је Општинско такмичење из рукомета, у Зрењанину у хали Медисон, на ком је женска екипа наше школе освојила прво место победом екипе из Елемира.



Самим тим се пласирала на даље Окружно такмичење. Чланови наше екипе били су: Милица Томић, Николина Пеин, Ања Томановић, Александра Узелац, Марина Обрадовић, Тијана Филиповић, Вања Радуловић, Нађа Глигорин, Светлана Сандић, Александра Јанковић, Катарина Вујовић, Катарина Кешељ, Јана Срданов и Ива Костин.


Домаћин на Окружном такмичењу била је Основна Школа ,,Стеван Алексић" из Јаше Томића, које је одржано 14.03.2019. године у сарадњи са савезом Општине Сечањ и Савезом за школски спорт града Зрењанина.Уз пуно уложеног труда и рада екипа наше школе успела је да се пласира на даље Међуокружно такмичење.


У понедељак, 8.04.2019. године у Београду одржано је Међуокружно такмичење у Штарк арени.




Екипа наше школе уложила је много труда у ово такмичење и током целе утакмице нису се посустајали, али нису успели да победе противничку екипу.




Нажалост, током утакмице, 2 члана екипе су се повредила и задобила повреде. На сву срећу повреде нису биле озбиљне, али њих две нису могле да наставе утакмицу.




Иако нису успеле да се пласурају на даље такмичење нису посустале и овај пораз им је само дао мотивацију да се следеће године потруде више и можда пласирају на Републичко такмичење.



Нема коментара:

Постави коментар