недеља, 16. децембар 2018.

Општинско такмичење у фудбалу

               Општинско и Окружно такмичење у малом фудбалу одржано је 13., 14. и 15.11.2018. године у хали Медисон  у Зрењанину.




Наша школа на такмичењу се појавила са мушком и женском екипом.На такмичењу у улози судија присуствовали су ученици зрењанинских средњих школа. Док су играчи трчали по терену, јасно су  могли чути публику са тпибина која их је бодрила у свакој секунди утакмице.



Велики број људи сматра да је фудбал мушки спорт,супротно доказале су све девојчице које су се појавиле са циљем да учествују на овогодишњем такмичењу.Општинско такмичење за девојчице у малом фудбалу одржано је 13.11.2018. године са почетком у 8 часова.Наша женска екипа је, иако се није пласирала на даље такмичење, постигла изузетне резултате. Након пораза девојчице нису биле потиштене, већ су са осмехом на лицу напустиле халу.


Женску екипу наше школе чиниле су: Снежана Минић, Милица Томић, Александра Узелац, Леа Милутиновић, Вања Радуловић, Николина Пеин и Тијана Филиповић.


Такмичење за дечаке одржано је 14.11.2018. године такође са почетком у 8 часова. Дечаци су остварили идеалне резултате и заузели треће место на Општинском такмичењу. Иако нису успели да се квалификују за даље такмичење, ово им је дало ветар у леђа и  мотивацију да покушају поново на такмичењу следеће године.


Мушку екипу наше школе чинили су: Дејан Поповић, Немања Поповић, Алекса Теречик, Стеван Путник, Никола Ћурашковић, Дамјан Родеан, Филип Козловачки, Страхиња Стефановић, Иван Лукић, Матеја Зорић, Филип Бранков, Матеја Милин, Иван Милановић и Дејан Стојисавлјевић.


Нема коментара:

Постави коментар